Utrljati na bilo koji Ožiljak, Bore ili Mrlje na vašoj koži: Gledajte kako sve nestaje u samo nekoliko dana!

 


Glavni sastojak ovog nevjerojatnog rješenja je med, slatki prirodni nektar proizveden od strane pčela koji će poticati protok u vašoj koži i poboljšati vašu kožu, osim raznih drugih zdravstvenih prednosti koje mogu poboljšati opće zdravlje. 

Maska za lice može se boriti protiv akni, blemishes, discolorations i ožiljaka na licu i može se lako pripremiti. (Tekst se nastavlja ispod)

SASTOJCI:

1 čajnu žličicu prirodnog meda

1 žlica muškatnog oraščića

1 čajnu žličicu sok od limuna

1 žlica praha cimeta

PRIPREMA:

Pomiješajte sve sastojke u zdjelu dok ne dobijete gustu smjesu i dodajte još meda ako je vaša koža osjetljiva. Med ima izvrsna umirujuća svojstva koja će ublažiti upalu u vašoj koži, međutim, nije predložena za klijente koji doživljavaju rosacea dok razvijaju krvne žile u licu.

Također možete dodati bijelu ili zelenu glinu u masku. Uključite više vode ako želite smjesu biti razrjeđivač. (Tekst se nastavlja ispod)

Prilikom nanošenja maske, pobrinite se da spriječite mjesto oko očiju i usta. Nakon nanošenja, ostavite da radi 10 minuta prije pranja toplom vodom i završavajući tretman visokokvalitetnom krema za hidrataciju.

Maska se neprestano primjenjuje samo na zahvaćene lokacije. Ako se osjećate lagano trnce, nemojte pritiskati stres – to je znak da maska radi i da će nestati za nekoliko minuta. Pokušajte sami liječiti i sve probleme kože lica brzo će se popraviti.