REKAO JE "NE" HEMOTERAPIJI I IZLIJEČIO RAK POMOĆU JEDNE TRAVE: Sada je otkrio kako je sami možete uzgojiti

 


Kada je Danny McDonald (74) iz Irska saznao da ima rak i da će ga vjerovatno ubiti za tri mjeseca, odlučio je da ignoriše savjete doktora i rekao "ne" hemoterapiji.

Iako su mu predviđali još 3 mjeseca života, četiri godine kasnije Danny je sjajno zahvaljujući dnevnom protokolu kojeg je usvojio, koji uključuje konzumiranje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjivu gustu “superhranu” s raznim nevjerovatnim zdravstvenim beneficijama. (Tekst se nastavlja ispod)

Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio raka, prema njihovom mišljenju, bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – hemoterapija i zračenje.

Danny je nakon četiri godine otišao u bolnicu i otkrio im kako je ozdravio zahvaljujući domaćem tretmanu koji uključuje mladu pšeničnu travu.

“Rekao sam doktorima da nisam bio spreman podvrgnuti se toku liječenja kojeg su mi predložili”, rekao je Danny. “Znao sam da će me ubiti. Oni su bili bijesni što sam došao do tog zaključka. Moj lični doktor me je upozorio da ću biti mrtav u roku tri mjeseca.”

Pšenična trava je trava koja se bere prije zrna (plodova) i transformacije u stabljiku zlatnih klasova. Kao mlada biljka, pšenica sastavom više nalikuje zelenom lisnatom povrću nego žitaricama.

Bere se kada je visoka oko 15 do 20 cm kako bi se optimalno iskoristili nutrijenti koji iz zrna prelaze u lišće. Zatim se provodi ekstrakcija i sušenje te nastaje zeleni prah koji se može otopiti u vodi ili dodati raznovrsnim zdravim voćnim i povrtnim sokovima. (Tekst se nastavlja ispod)

Posebno se preporučuje kod oslabljenog imuniteta, osobama izloženim povećanim psihičkim i fizičkim naporima, sportistima, nakon operacija i u vremenu oporavka od bolesti, dijabetičarima te kod neredovite i jednolične prehrane.

Mlada pšenica odlično se uklapa u strategiju očuvanja zdravlja na prirodan i ekološki održiv način u svrhu povećanja razine životne energije.