POTREBNA VAM JE SAMO JEDNA NAMIRNICA: Evo kako brzo ukloniti sitne bradavice s kože!


 

Šta su fibromi?

Dobra stvar je da ih možete ukloniti i u vašem domu bez odlaska doktoru. Fibromi su dobroćudne izrasline na koži koje su prema definiciji zapravo benigni tumori vezivnog tkiva.

Na koži izgledaju kao maleni mekani čvorići, papulice na peteljci iznad razine kože – veličine od nekoliko mm pa do centimetra u promjeru. Obično su boje kože, ali mogu biti i svijetlo pigmentirani. Promjene nisu zloćudne, ali ih je tijekom života sve više, radi čega se vide i predstavljaju estetski problem. (Tekst se nastavlja ispod)

Kada i gdje nastaju fibromi?

Najčešće nastaju u srednjoj životnoj dobi i na mjestima gdje se koža tare pa su stoga najčešće na vratu, pazusima, preponama, ispod dojki, po trbuhu, kapcima, ali se mogu pojedinačno javiti i drugdje na koži.

Zapravo, skoro svaki čovjek ima barem jedan fibrom na koži tako da ova pojava nije rijetka. Većina nas ih želi da ukloni jer se nalaze na neugodnim mjestima, posebno na vratu.

Šta se koristi za uklanjanje fibroma?

Dobra stvar je da ih možete ukloniti i u vašem domu bez odlaska doktoru. Potreban vam je samo jedan sastojak, a to je jabučni ocatTo je sve što vam je potrebno da ih uklonite bez krvarenja i bez ikakvih ožiljaka.

Smatra se da je jabučni ocat jedan od najučinkovitijih kućnih lijekova. Može se koristiti za liječenje različitih zdravstvenih stanja, a uklanjanje fibroma je jedan od njih, zahvaljujući svojoj kiselosti. (Tekst se nastavlja ispod)

Kako da uklonite fibrome?

Natopite komadić vate jabučnim octom i iscijedite višak. Položite pamuk izravno na fibrom te ga osigurajte flasterom ili zavojem, da budete sigurni da će ostati na mjestu. Ostavite ga 15 minuta. Isperite vodom.

Ponovite postupak 3 puta na dan, nekoliko dana do tjedan dana ili više ako je potrebno (ne treba više trljati fibrom prije octa).

NAPOMENA:

Zapamtite, nikada ne smijete koristiti jabučni ocat za uklanjanje fibroma oko kapaka, jer može iritirati vaše oči.