LJEKARI OSTAJU U ČUDU: Tri kašike ove smjese dnevno, bomba za krvnu sliku!


 

Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog lijeka – prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Kod krvne slike nije važan samo broj crvenih krvnih zrnaca, već i nivo hemoglobina. Ukoliko je hemoglobin na niskom nivou, doći će do smanjenog prenosa kiseonika, a to će na kraju uzrokovati anemiju. (Tekst se nastavlja ispod)

Narodna medicina nudi veliki broj različitih, prirodnih i efikasnih recepata kojima se postiže povećanje hemoglobina u krvi. Za ostvarivanje ovog rezultata treba se koncentrisati na one recepte koji uključuju sastojke bogate vitaminima.

Zato vam u nastavku teksta predstavljamo recept za pripremanje prirodnog eliksira koji primetno povećava broj eritrocita i pozitivno se odražava na celokupnu krvnu sliku. Nemojte odlagati pripremanje ovog prirodnog leka. Prijaće vam njegov ukus, kao i neizostavni pozitivni učinak na zdravlje.

Sastojci:

  • 200 ml meda,
  • 200 g oraha,
  • 200 g suvog grožđa,
  • 200 ml soka od šargarepe,
  • 200 ml soka od cvekle i
  • 2 limuna.

Priprema:

Operite limun, presijecite ih na pola i iz svake polovine uklonite sjemenke. Sameljite ih zajedno sa korom, osim ukoliko je limun prskan, a zatim tu masu stavite u staklenu teglu od jednog litra.

Zatim dodajte med, sok od cvekle i šargarepe i sve dobro izmješajte. Potom dodajte mjlevene ili sitno sjeckane orahe i suvo grožđe i ponovo promješajte.

Navedena količina sastojaka će vam obezbijediti jedan kilogram ukusne i zdrave smjese. Pripremljeni eliksir čuvajte u tegli u frižideru. (Tekst se nastavlja ispod)

Uzimajte po jednu kašiku ove smjese prije svakog obroka, tri puta dnevno. Još jedna dobra strana ovog lijeka jeste to što nema neželjenih efekata.

Bićete puni energije, a nakon dvonedeljnog korišćenja, provjerite svoju krvnu sliku – sigurno ćete biti pozitivno iznenađeni.