SAMO TRI MOĆNA SASTOJKA ČINE OVAJ NAPITAK: Izuzetno moćna mješavina koja čisti i najgore srčane blokade…

 


Ove dvije namirnice su vjerovatno jedne od najzdravijih namirnica na svijetu. Limun i bijeli luk su puni zdravih hranljivih sastojaka i pružaju mnogo zdravstvenih prednosti ljudskom tijelu.

Dakle, jedan od načina na koji ova moćna i zdrava kombinacija može biti od pomoći je povećanjem zdravlja vaših arterija. (Tekst se nastavlja ispod)

Kada je nivo LDL-a ili lošeg holesterola previše visok, on se može nakupiti na zidovima vaših arterija. Ovo će smanjiti protok krvi i može vas staviti u rizik od srčanog udara ili šloga.

Postoje neki lijekovi koji vam mogu pomoći sa ovim stanjem, ali zašto ne biste koristili prirodna rješenja umjesto toga. Ona su korisnija i bez ikakvih nuspojava. Na primjer, konzumiranje više bijelog luka i limuna vam može koristiti i pomoći vam da smanjite loš holesterol.

Mešavina limuna sa bijelim lukom- savršena za čišćenje srčanih blokada:

Sastojci:

– 1 šolja soka od limuna

– 1 šolja soka od đumbira (isitniti đumbir i nacijediti potreban sok)

– 1 šolja soka bijelog luka (isitniti bijeli luk i nacijediti potreban sok)

– 1 šolja jabukovog sirćeta (Tekst se nastavlja ispod)

Uputstva:

Prvo, morate pomiještati sve gore navedene sastojke i kuhati ih pola sata. Zatim, kada to obavite, treba da ostavite mješavinu da se ohladi.

Kada se ohladi, treba umiješate 3 šolje prirodnog meda. Trebalo bi da ovu mješavinu premjestite u staklenu bocu i stavite u frižider. Treba konzumirati 1 kašiku ove smjese, svakoj jutra, prije doručka.