KARDIOLOG KONAČNO OTKRIO NEVJEROVATAN RECEPT: Dovoljno je da popijete gutljaj ovog napitka i SPRIJEČITE SVE SRČANE PROBLEME!

 


Poznati kardiolog otkrio je prirodni lijek koji možete primjenjivati kako biste spriječili nastanak srčanih oboljenja.

Ovaj prirodan lijek za srce se pokazao uspješnim kod srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osjetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, uslijed stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris. (Tekst se nastavlja ispod)

Sastojci potrebni za pripremu lijeka su:

– 10 svježih stabljika peršina (bez korijena),
– litra domaćeg crnog ili bijelog vina,
– dvije žlice vinskog octa i
– 300 g prirodnog meda.

Priprema lijeka:

Deset svježih stabljika peršina zajedno sa listovima stavite u litru čistog prirodnog vina i dodajte 1-2 velike kašike čistog vinskog octa.

Kuhajte 10 minuta na tihoj vatri (vodite računa, može da pjeni). Poslije dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite da se lagano kuha još 4 minute. Vruće vino procijedite i još toplo stavite u boce, koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvorite. Talog koji se stvara nije štetan i slobodno se može piti. (Tekst se nastavlja ispod)

Upotreba lijeka:

Napitak se koristi svakodnevno, po jušnu kašiku do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.